Beloppet för minsta insättning åter $200

Efter att ha infört temporära åtgärder för att hantera det stora inflödet av nya kunder har eToro nu kunna återgå till $200 som minsta belopp för nyinsättningar. 

$200

Innehållsförteckning

Situationen mot det normala

Förra veckan kunde CFD INFO rapportera att handelsplattformen eToro varit tvungna att införa åtgärder för att hantera den höga efterfrågan på deras tjänst. Den mest iögonfallande justeringen som gjordes var att temporärt höja beloppet för minsta insättningar för nya kunder från $200 till $1000. 

Åtgärden verkar ha renderat i det andrum som behövts för redan dagen efter sänktes beloppet till $500. Förra veckan kunde inte eToro ge ett rakt besked om när beloppet skulle justeras tillbaka till $200 men de trodde att justeringen skulle ske den här veckan (vecka 3). 

Idag (måndag) kom så beskedet att minsta belopp för insättning återigen är $200.  

Markus Larsson

Markus Larsson

Civilekonom

Om författaren

Bakgrund
Markus är utbildad civilekonom och avlade sin ekonomie magisterexamen vid Stockholms universitet 2012. Han har jobbat på en av de svenska storbankerna och har han handlat med värdepapper i över 10 år.

Markus intresserade sig för CFD under sin studietid och han skrev sin kandidatuppsats om ämnet höstterminen 2010. Sedan dess har han noga följt instrumentets utbredning på marknaden. 

Fler artiklar

Kurser i realtid