Beloppet för minsta insättning åter $200

Efter att ha infört temporära åtgärder för att hantera det stora inflödet av nya kunder har eToro nu kunna återgå till $200 som minsta belopp för nyinsättningar. 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på reddit

Situationen mot det normala

$200

Förra veckan kunde CFD INFO rapportera att handelsplattformen eToro varit tvungna att införa åtgärder för att hantera den höga efterfrågan på deras tjänst. Den mest iögonfallande justeringen som gjordes var att temporärt höja beloppet för minsta insättningar för nya kunder från $200 till $1000. 

Åtgärden verkar ha renderat i det andrum som behövts för redan dagen efter sänktes beloppet till $500. Förra veckan kunde inte eToro ge ett rakt besked om när beloppet skulle justeras tillbaka till $200 men de trodde att justeringen skulle ske den här veckan (vecka 3). 

Idag (måndag) kom så beskedet att minsta belopp för insättning återigen är $200.  

Kurser i realtid

Fler nyheter

Handelsplattformar

Plus500 CFD-handel

76,4% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.

eToro logo grön

67% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.