Användarvillkor

Användning av webbplatsen är förknippat med ett antal villkor som specificeras nedan på denna webbsida. Genom att besöka och använda webbplatsen cfdinfo.se accepterar du att vara bunden av och följa våra villkor. 

  1. Du är införstådd med att CFD-handel är förknippat med hög risk och att investeringar i CFD-kontrakt både kan öka och minska i värde samt att handel med hävstångsprodukter kan resultera i att du förlorar ett större belopp än det du investerat. 
  2. Du är införstådd med att webbplatsens syfte är att bistå med generell information om olika områden relaterade till CFD. Inget på webbplatsen ska betraktas som ekonomisk eller juridisk rådgivning.
  3. Du är införstådd med att webbplatsen kan innehålla reklamlänkar i form av så kallade ”affiliatelänkar” kopplade till de olika handelsplattformarna. Det innebär att webbplatsen får provision ifall du startar ett konto hos handelsplattformen genom vår länk. 
  4. Du accepterar att du inte får distribuera material från webbplatsen utan vårt tillstånd. Du är däremot alltid välkomma att länka till relevanta avsnitt. 
  5. Du är införstådd med, och accepterar att vi reserverar oss mot eventuella faktafel och att det är ditt ansvar att säkerställa att informationen på webbplatsen är korrekt och uppdaterad. 

Ifall du hittar felaktig eller ouppdaterad information får du gärna kontakta oss på [email protected]