CFD Info logtyp
Skilling logo

Allt om Skilling

 • Information om bolaget
 • Marknader för CFD-handel
 • Tillgängliga underliggande tillgångar

Skilling CFD-handel

Skilling är en relativt ny handelsplattform för valuta- och CFD-handel. Bolaget erbjuder flera olika typer av underliggande finansiella tillgångar som bland annat aktier, index, valutor och populära råvaror.

Skilling erbjuder CFD-handel med över 800 underliggande finansiella instrument som ger dig möjlighet till olika typer av hävstångseffekter. Du kan även kontrollera din förlust med olika riskhanteringsfunktioner som exempelvis Stop Loss.

Bolaget ger dig även möjlighet att skapa ett demokonto innan du börjar handla CFD-kontrakt med riktiga pengar. Det är väldigt viktigt att du förstår CFD-handel och dess risker innan du börjar handla och ett demokonto är ett sätt för dig att lära dig mer.

Innehåll

Tillgängliga marknader hos Skilling

Skilling erbjuder flera olika marknader för de underliggande finansiella instrumenten för CFD-handel. Du kan till exempel investera i aktiemarknaden som underliggande tillgång på flera av de stora marknaderna i Europa, Asien och Nordamerika.  

Det är möjligt att välja marknad och land beroende på vilket finansiellt instrument som du väljer som underliggande till ditt CFD-kontrakt. Utbudet av tillgångar på respektive marknad och land varierar beroende på vilken underliggande tillgång som du väljer.

Säkerställ alltid att du har förståelse för den marknad och underliggande tillgång som du väljer och de risker som finns med CFD-handel innan du börjar handla med riktiga pengar. 

Skilling CFDinfo

Tillgängliga finansiella instrument hos Skilling

Skilling erbjuder CFD-handel med ett brett utbud av underliggande finansiella instrument. Det är möjligt att handla med underliggande tillgångar som Aktieindex, Aktier, Valuta, Kryptovaluta och Råvaror. Den valbara hävstångseffekten varierar beroende vilket underliggande finansiellt instrument som du väljer.

Se nedan för bolagets erbjudande och en kortfattad beskrivning av de olika underliggande tillgångarna. Säkerställ att du förstår riskerna med CFD-handel vid val av marknad, underliggande tillgång och hävstångseffekt. 

Index

Skilling erbjuder CFD-handel med flera olika typer av index som underliggande finansiella instrument. Det är möjligt att välja både aktieindex baserat på de största aktierna i olika länder och sektorindex för specifika sektorer. 

Bolaget erbjuder ca 17 aktieindex med länder som USA, Tyskland, Storbritannien och Sverige. Det är även möjligt att välja index baserat på olika sektorer. 

Skilling erbjuder två olika maximala hävstångseffekter för CFD-handel med index som underliggande tillgång. För större index erbjuder bolaget en hävstångseffekt på 1:20 och för mindre 1:10, vilket innebär att du med 1 000 kronor kan få en kapitaleffekt motsvarande 20 000 respektive 10 000 kronor. 

Aktier

Skilling erbjuder störst utbud med aktier som underliggande finansiellt instrument. Utbudet varierar beroende på vilken marknad du väljer. Bolaget erbjuder handel på flera av de större börserna i Europa, Nordamerika och Asien. 

Totalt erbjuder Skilling över 700 aktier som underliggande tillgång till CFD-handel på olika marknader. Det är möjligt att investera i de flesta av de största och likvida aktierna på flera av de större marknaderna såsom USA, Storbritannien, Hong Kong, Tyskland, Frankrike och även Sverige. 

Skilling erbjuder en hävstångseffekt för aktier med upp till 1:5, vilket innebär att du med 1 000 kronor får en kapitaleffekt motsvarande 5 000 kronor. 

Valuta

Skilling erbjuder CFD-handel med mer än 70 olika valutapar som underliggande tillgång. Du kan bland annat välja de vanligaste valutaparen som EUR/USD, USD/CAD och USD/JPY. Det finns även möjlighet att välja SEK med flera olika valutaalternativ. 

Med valuta som underliggande tillgång kan du hos Skilling välja en hävstångseffekt upp till 1:30 för vanliga valutapar och 1:20 för mindre vanliga valutapar. Det innebär att du med 1 000 kronor får en kapitaleffekt motsvarande 30 000 respektive 20 000 kronor. 

Kryptovaluta

Skilling erbjuder CFD-handel med kryptovaluta som underliggande tillgång. Du kan välja mellan ca 10 olika kryptovalutor och utbudet består bland annat av Bitcoin, Ethereum, Ripple och Litecoin. 

Skilling erbjuder en hävstångseffekt med kryptovaluta som underliggande tillgång upp till 1:2. Det innebär att du med 1 000 kronor får en kapitaleffekt motsvarande 2 000 kronor. 

Råvaror

Skilling erbjuder CFD-handel med olika typer av råvaror som underliggande finansiella instrument. Bolaget erbjuder de populäraste råvarorna som olja, guld och silver och erbjuder ca 5 olika typer av råvaror. 

Med råvaror som underliggande tillgångar kan du handla med en hävstångseffekt upp till 1:20 för guld och 1:10 för övriga råvaror, vilket innebär att du med 1 000 kronor kan få en kapitaleffekt motsvarande 20 000 respektive 10 000 kronor. 

Erbjudanden hos Skilling

Skilling erbjuder flera olika funktioner och erbjudanden som du kan ta del av om du skapar ett konto hos handelsplattformen. Du har bland annat möjlighet att skapa ett demokonto, välja hävstångseffekter beroende på instrument och aktivera handelsverktyg som Stop Loss. Se nedan för några erbjudanden som Skilling erbjuder. För mer information om bolagets erbjudanden och fullständiga villkor vänligen se bolagets hemsida. 

 • Gratis demokonto för att du ska kunna testa på CFD-handel med en fiktiv valuta innan du börjar investera riktiga pengar. Det är väldigt viktigt att du förstår riskerna med CFD-handel innan du börjar handla med riktiga pengar.
 • Inga avgifter tas ut för bland annat insättningar, diagramverktyg och Trading Assistance.
 • Skilling erbjuder konkurrenskraftiga spreadar på flera olika typer av marknader.
 • Flera tillgängliga marknader och över 800 tillgängliga underliggande finansiella instrument.
 • Möjlighet att aktivera olika handelsverktyg för att kontrollera din investering genom exempelvis Stop Loss.
 • Olika hävstångseffekter beroende på vilket underliggande finansiellt instrument du väljer. Se mer information under respektive underliggande instrument.
 • Avgifter kan tas ut för bland annat nattfinansiering och valutaväxling.
 • En inaktivitetsavgift på 10 EUR tas ut om du inte loggar in på ditt konto på tolv månader.
 • Tillgång till en helt kostnadsfri tradingskola med Skilling Academy. Det är väldigt viktigt att du har förståelse för CFD-handel innan du börjar handla med riktiga pengar.

Om Skilling

Skilling är en relativt ny aktör inom CFD-handel och grundades 2016. Bolaget har sitt säte i Nicosia på Cypern. Kontor finns även i Spanien, på Malta och på Seychellerna. 

Skilling Ltd är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) med licensnummer 357/18. Bolagets filial i Storbritannien är autoriserad av Financial Conduct Authority (FCA) med referensnummer (FRN) 810951. 

Skilling erbjuder CFD-handel med mer än 800 underliggande finansiella instrument och är en innovativ uppstickare inom branschen. För mer information om bolaget och deras fullständiga villkor vänligen se bolagets hemsida. 

Skilling logo